10 km pikkusel kunstlumega kaetud kiirel ringil peetud maratoni võitis Aurelie Dabudyk ajaga 1:49.57. Teisena lõpetas Rahel Imoberdorf 1:50.50-ga ja viimase poodiumikoha võttis Mannima ees Seraina Boner ajaga 1:51.48. Vaatamata sellele, et Mannima jäi esimesena poodiumilt välja, oli ta tänase tulemusega rahul.

“Sel aastal on väga kõva konkurents ja mul läks raskeks. Ei saanud stardis koos teiste naistega minema. Mul ei olnud head stardipositsiooni, sest eelmisel aastal ma ei võistelnud, aga korraldajad seavad stardikohad mulluste tulemuste järgi,” rääkis Mannima Jooksjale.

Dabudyk ja Imoberdorf suusatasid teistel kohe algul eest ära. Nendele järgnesid Mannima ja Boner, kuid 10. kilomeetril läks Boner oma teed. 29. jaanuaril on Worldloppeti sarjas kavas Itaalias Marcialonga 70 km pikkune suusamaraton, mis sõidetakse klassikastiilis. Worldloppeti suusamaratonide sarja esimene etapp pidanuks aset leidma 15. jaanuaril Prantsusmaal, kuid lumepuuduse tõttu jäeti see ära. Nii osutuski tänane maraton Austrias avaetapiks.

Tatjana Mannima võimalust Marcialongal parematele kohtadele tulla ei näe. “Sealt ei oota midagi, sest seal on paaristõuke rada. Ma ei ole paaristõukes nii tugev,” ütles Mannima. Kindlasti võistleb ta ka Lahtis suusatamise MMil, kus kavatseb kaasa teha 30 km maratonidistantsil.