Naiste seas kipub üldse konkurents hõredamaks jääma, kuna lisaks Johaugile jäävad kõrvale ka Rootsi tipud Charlotte Kalla ja Ebba Andersson, kirjutab NRK.

“Olen aastate jooksul pidanud mitmed tiitlivõistlused vahele jätma. Seetõttu on minu tänavuse hooaja peamiseks eesmärgiks MM,“ teatas Norra meediale Johaug, kes pidi kõrvalt vaatama nii 2017. aasta Lahti MM-i kui ka 2018. aasta Pyeongchangi olümpiamänge.

Meeste konkurentsis on esmakordselt aga Tour de Ski'le tulemas Pyeongchangis kolm olümpiakulda võitnud Klæbo. Loomulikult on kohal ka mitmepäevasõidu mitmekordne võitja Martin Johnsrud Sundby.

Norra koondis Tour de Ski'ks:

Mehed: Johannes Høsflot Klæbo, Eirik Brandsdal, Finn Hågen Krogh, Martin Løwstrøm Nyenget, Simen Hegstad Krüger, Hans Christer Holund, Martin Johnsrud Sundby, Didrik Tønseth, Sjur Røthe og Emil Iversen.

Naised: Ingvild Flugstad Østberg, Maiken Caspersen Falla, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Kari Øyre Slind, Kathrine Rolsted Harsem,Heidi Weng, Lotta Udnes Weng, Tiril Udnes Weng, Mari Eide, Anna Svendsen.