"Need olid Anne poolt tõsised süüdistused, millele ma ei saa alla kirjutada. Annel on üks maailma kolme parema hulka kuuluv määrdemees. Süüdistused tema oskuste aadressil ei ole pädevad," teatas Haavisto Iltalehti vahendusel.

Teisipäeval 38. koha saanud Kyllönen põrutas Soome lehemeestele: "Ei saanud suuski toimima. Enne sõitu lisati neli-viis korda pidamist, kuid ikka polnud piisav. Lõpuks kadus ka libisemine. Kui on kliistermäärde ilm, ei tasu mul starti minnagi. Me ei tule määrimisega toime. Peame Arega minema treenima, sest ta oskab häid suuski teha küll."

Haavisto sõnul ei tasu Kyllöneni sõnadest liigselt üllatuda, arvestades, et ta on viimase kümnendi jooksul vahetanud isiklikku hooldemeest juba viis korda.

"Anne kriiika ei tule üllatusena. Kui ta tahab, võib ta uuesti isiklikku hooldemeest vahetada. Teisest küljest, kui ta tunneb, et asjad meiega ei toimi, võib ta otsida teisi võimalusi. Temal on probleem, mitte meil," lisas Haavisto.

Soome koondise peatreener otsustas Kyllöneni MM-i viimaselt distantsilt, 30 km vabatehnikasõidust eemale jätta. Kodupubliku ees pääsevad laupäeval starti Krista Pärmäkoski, Lauro Mononen, Kerttu Niskanen ja Aino-Kaisa Saarinen.