Finaalid:

Meeste finaalsõidu võitis norrakas Ola Vigen Hattestad, kellele järgnesid itaallane Federico Pellegrino ja kodupubliku rõõmuks esikolmikusse sõitnud tšehh Dušan Kozisek.

Naiste vabatehnikasprindi võitis Liberecis ameeriklanna Kikkan Randall, kes edestas finaalsõidus rootslannat Hanna Falki 0,5 ja norralannat Celine Brun-Lied 0,6 sekundiga.

Poolfinaalid:

Simonlatser lõpetab poolfinaali neljandana ja finaali ei pääse. Eestlast edestasid Jesper Modin, Matias Starndvall ja Johan Kjölstad. Simonlatser kaotas sõidu võitnud Modinile 6,3 sekundiga. Edasipääsuks oleks pidanud olema kuus sekundit kiirem.

"Sain üsna viimasel hetkel teada, et olen siiski poolfinaali pääsenud. Samas oli juba veerandfinaali ajal näha, et Petuhhov rikkus reegleid, lõigates sisekurvi," rääkis Simonlatser sõidu järel. "Kokkuvõttes olen tänase võistlusega rahul, kuigi finaali ei pääsenud."

Veerandfinaalid:

Kuna venelane Aleksei Petuhhov on diskvalifitseeritud sisekurvi lõikamise eest, pääses neljandast veerandfinaalist poolfinaali ka Timo Simonlatser, kes oli lõpetanud neljandana. Petuhhovi asemel sai sõiduvõidu kirja Johan Kjölstad, kellele järgnes Teodor Peterson. 

Anti Saarepuu kahjuks poolfinaali ei pääsenud, sest piirdus veerandfinaalis neljanda kohaga. Saarepuust olid viimases veerandfinaalis kiiremad Jesper Modin, Calle Halfvarsson ja Sebastian Eisenlauer.

Kvalifikatsioon:

Eesti meestest pääsesid edasi veerandfinaali Anti Saarepuu 23. (+5,02) ja Timo Simonlatser 29. (+6,03) ajaga. Peeter Kümmel pidi leppima 43. (+8,18), Andres Kolllo 44. (+8,82) ja Kein Einaste 46. (+8,97) kohaga. Kiireimat aega 3.01,07 näitas rootslane Robin Bryntesson.

Naiste kvalifikatsioonis rahuldus Piret Pormeister 44. (+18,92) kohaga. Parim oli ajaga 2.39,53 norralanna Marit Björgen.

Enne võistlust:

Meestest tulevad 67 osaleja seas starti Peeter Kümmel (rinnanumber 21), Kein Einaste (23), Anti Saarepuu (35), Timo Simonlatser (42) ja Andres Kollo (61). Naistest lööb 48 sportlase hulgas kaasa ka Piret Pormeister (44).

Kvalifikatsioonivõistlus algab Liberecis kell 12.45 ja finaalosa kell 15.00.