Simonlatser sai kokkuvõttes 13. koha, Kümmel oli 26. Esikoha saavutas Emil Jönsson.

Suusatuuri üldliidrina jätkab Dario Cologna, Devon Kershaw kaotab 3,7 sekundiga. Kolmandana jätkab Aleksander Legkov, kaotusega 23 sekundit. Parima eestlasena on Jaak Mae kokkuvõttes 52. (kaotus 3.22).

Veerandfinaalid:

Eelsõidus kümnendat aega näidanud Timo Simonlatser oli esimeses veerandfinaalis koos Emil Jönssoni, Fulvio Scola, Marcus Hellneri, Loris Frasnelli ja Maurice Manificatiga. Simonlatser lõpetas kolmandana, kusjuures teise koha saanud Hellneriga oli tal sama aeg (2.33,1). Võitis Jönsson ajaga 2.32,8. Kuna teises veerandfinaalis näitasid neli meest Simonlatserist kiiremat aega, on eestlase lootused poolfinaali pääseda kustunud.

Peeter Kümmel oli neljandas veerandfinaalis koos Nikolai Morilovi, Jesper Modini, Aleksei Petuhhovi, Sebastian Eisenlaueri ja Roger Aa Djupvikuga. Kaks kiiremat olid Petuhhov ja Morilov, järgnesid Modin ja Eisenlauer. Kümmel kukkus ja lõpetas viimasena ja võitjast 23 sekundit hiljem.

Finaal:

Meeste finaali võitis ülinapilt Emil Jönsson, kes edestas kanadalast Devon Kershaw`d vaid fotofiniši alusel. Kolmas oli šveitslane Dario Cologna 0,3-sekundilise kaotusega. A-finaali kolm viimast kohta hõivasid Simen Östensen ning venelased Aleksei Petuhhov ja Aleksander Legkov.

Timo Simonlatser sai kokkuvõttes 13. koha, Peeter Kümmel oli 26.

Touri üldseis:

Suusatuuri üldliidrina jätkab Dario Cologna, Devon Kershaw kaotab vaid 3,7 sekundiga. Kolmandana jätkab Aleksander Legkov, kaotusega 23 sekundit. Parima eestlasena on Jaak Mae kokkuvõttes 52. (kaotus 3.22). Kümmel on 55. (+3.38) ja Simonlatser 69 mehe konkurentsis 64. (+5.05). ÜLDSEIS

-----------------

Kvalifikatsioon:

Meestest pääsesid 30 parema hulka ehk veerandfinaali ka Timo Simonlatser kümnenda ja Peeter Kümmel 12-nda ajaga. Simonlatser kaotas ajasõidu kiireimaile Emil Jönssonile 3,10 ja Kümmel 3,27 sekundit. Kolmanda eestlasena stardis olnud Jaak Mae rahuldus 64. kohaga. Kaotust rootslasele kogunes 15,85 sekundit.

Enne võistlust:

Sprindi kvalifikatsioon algab Eesti aja järgi kell 13.45 ja veerandfinaalidega tehakse algust kaks tundi hiljem ehk 15.45. Eesti suusatajaid on tuuril kolm - Jaak Mae, Peeter Kümmel ja Timo Simonlatser.

Sprindi võitja teenib tuuri arvestuses boonusena 60 preemiasekundit.

Üldist paremusjärjestust kahe etapi järel VAATA SIIT!