Lumepuuduse käes vaevlevast Beitostölenist üle viidud Sjusjøen´i MK-etapile sõidavad vaid mehed. Lillehammeri lähistel asuvas suusakeskuses võisteldakse 18.-19. novembril ning võistlusaladena on kavas 10/15 km vabatehnikas ning teatesõidud.

Eesti koondise liikmed Aivar Rehemaa, Karel Tammjärv, Raido Ränkel ja Eeri Vahtra stardivad vaid 15 km individuaaldistantsil. "Teadet ei sõideta, kuna Kuusamo minituur tuleb kohe järgmisel nädalavahetusel otsa ja rahaliselt hoiame ka kokku," kommenteeris Olle otsust Delfile.

Kuusamosse minnakse maksimaalselt suure koondisega ehk täidetakse kõik kümme kohta. Naistest pääsevad rajale Laura Rohtla, Triin Ojaste ja Piret Pormeister. Meestest asuvad joonele Aivar Rehemaa, Karel Tammjärv, Raido Ränkel, Timo Simonlatser, Peeter Kümmel, Kein Einaste ja Algo Kärp. Kuusamos (25-27 november) on kavas klassikasprindid, 5/10 km vabatehnikas ning 10/15 km klassikatehnika tagaajamissõidud.

Koondise koosseisu panid paika Olosel viibinud treenerid, koosolekul osales 6 juhendajat. "Raskeid valikuid ei olnud, koosolek kestis vähem kui pool tundi," sõnas Olle.

Olosel peetud pühapäevaste klassikasõitude tulemusi VAATA SIIT!