Kuusamo minituuri esimesel päeval sõidetakse klassikasprint, teisel päeval 5 ja 10 km klassikadistantsid ja viimasel päeval on kavas 10 ja 15 km vabatehnikasõidud.

Hooaja teine MK etapp peetakse 7 – 8. detsembrini Lillehammeris ja kavas on 15 km klassikadistants ja teatesõit. Eesti võistkonda kuuluvad Aivar Rehemaa, Algo Kärp, Karel Tammjärv ja Raido Ränkel. Eesti naised Lillehammeris ei stardi.

14 - 15. detsembrini Davosis peetaval etapil on meeste 30 km vabatehnikasõidus stardis Aivar Rehemaa, Karel Tammjärv ja Eeri Vahtra. Kes on Eestit esindamas sprindis selgub 22. novembril Olosel peetava katsevõistluse järel. Naiste võimalik esinemine 15 km vabatehnikasõidus selgub peale Kuusamo MK etappi.

Viimane etapp enne Tour de Skid peetakse Asiagos ja kavas on individuaalne ja võistkondlik sprint klassikalises tehnikas. Koondisekoha on endale kindlustanud Peeter Kümmel, Raido Ränkel ja Kein Einaste. Neljanda sportlase nimetab koondisesse sprindikoondise peatreener Christoph Schmid. Naiste koondis Asiago MK etapiks selgub peale Kuusamo minituuri.