Eestit esindavad Tour de Skil Peeter Kümmel, Timo Simonlatser, Kein Einaste, Aivar Rehemaa, Algo Kärp, Karel Tammjärv, Eeri Vahtra, Triin Ojaste ja Tatjana Mannima.

"Ootaks distantsisõitjatelt ja sprinteritelt kindlasti rohkesti kohti esimese 30 seas, sest punktisaak on sel aastal jäänud kesiseks," lausus Olle, kelle arvates peaks eestlaste vorm olema Tour de Skil juba parem kui senistel MK-etappidel detsembris ja novembris.

"Seda, et nende tippvorm just Tour de Ski'ks on timmitud, ei oleks õige öelda, aga loodan, et see on parem kui detsembris ja kõikidel eelnevatel etappidel. Seis peaks iga stardiga paremaks minema."

Sprinteritelt eesotsas Kümmeli, Simonlatseri ja Einastega ootab Olle A-finaali jõudmist. Selleks aga, et nad saaksid 31. detsembri Oberstdorfi ja 4. jaanuari Toblachi (Itaalia) sprindid kaasa teha, peavad nad osalema ka kõikidel neile eelnevatel distantsisõitudel. Pärast Toblachi etappi meie spinterid Touri enam ei jätka.

"Sprindist võiks tulla vähemalt üks A-finaali koht ning ise loodan, et Aivar, Karel ja Algo on klassika poolel võimelised sõitma mitte ainult ühe, vaid mitu korda MK-punkti peale. Lõpetuseks võiks täiesti rahul olla, kui meil keegi üldkokkuvõttes 20 piirimaile tuleks," rääkis Olle.

Sportlastega on mitmepäevasõidul kaasas Mati Alaver ning sprinditreener Tanel Ojaste.