Kümmel lõpetas esimese veerandfinaali neljandana, kaotades võitnud Sergei Ustjugovile 3,21 sekundiga. Teisena lõpetas Aleksei Petuhhov (+1,58) ja kolmandana Nikolai Morilov (+2,66). Kuna see veerandfinaal oli aga kõige kiirem, püsis Kümmelil edasipääsulootus elus kuni viimase sõiduni. Seal näitas kolmandana lõpetanud Nikita Krjukov eestlasest kiiremat aega ja pääses viimase ehk 12ndana poolfinaali. 

Alles viienda kohaga pidi esimeses veerandfinaalis leppima eelsõidu võitnud Aleksandr Panžinski (+4.36). Viimasena lõpetas selle tšehh Martin Jaks (+5,0).

Kümmel oli ainus eestlane, kes täna veerandfinaali ehk 30 parema hulka pääses. Marko Kilp oli eelsõidus 44. ja Siim Sellis 49.

Meeste sprindietapi võitjaks krooniti Rukal norralane Eirik Brandsdal. Talle järgnesid kaasmaalased Petter Northug, Sondre Turvoll Fossli ja Finn Haagen Krogh. Finaalsõidu kaks viimast olid venelased Aleksei Petuhhov ja Sergei Ustjugov.

Naistest võitis Rukal norralanna Marit Björgen, kellele järgnesid sloveenlanna Katja Visnar ja koondisekaaslane Maiken Caspersen Falla. Eestlannadest sai Piret Pormeister 57. ja Triin Ojaste 65. koha.