Kilp ja Himma võistlesid esimeses poolfinaalis, kus oli kokku 19 koondist, nende seas ka Norra (Erik Valnes, Johannes Hösflot Kläbo) ja Venemaa (Aleksandr Bolšunov, Gleb Retivõhh).

Eesti kaotas poolfinaali võitnud Norrale kaheksa sekundiga. Kilp sai oma teises vahetuses kohtunikelt Suurbritannia esindaja käega löömise eest kollase kaardi.

Finaalis hoidis enne viimast vahetust tänu Aleksandr Bolšunovile võimsale sõidule esikohta Venemaa. Gleb Retivõhh ei suutnud aga 4,3 sekundilist edu hoida ja tagant tulnud Kläbo jõudis finišisirgele juba selge eduga. Venelasest möödus ka soomlane Joni Mäki. Tema paariline oli Ristomatti Hakola.

Naiste seas esindasid Eestit Aveli Uustalu ja Johanna Udras, kes said esimeses poolfinaalis 14 naiskonna hulgas kümnenda koha. Esimeseks tulnud Sloveeniale kaotati 2.13,5. Kahe sõidu kokkuvõttes sai Eesti 20. koha.

Naiste sprinditeate maailmameistriks tuli Rootsi (Maja Dahlqvist, Jonna Sundling). Šveitsi edestati 0,99 ja Sloveeniat 3,46 sekundiga. Norra (Tiril Udnes Weng, Maiken Caspersen Falla) oli alles kuues.