1. Kas mõni eestlane kaotab 15 km klassikasõidus võitjale vähem, kui kaks minutit? Hooaja esimesel MK-etapil Kuusamos oli eestlastest parim Raido Ränkel 54. kohaga, kaotust kogunes 2.16,2. Kas nüüd on seis parem?

2. Kes on parim Eesti mees 15 km klassikas, kas Andreas Veerpalu? Igatahes Eesti meistrivõistlustel andis väike Veerpalu kogenud vastastele tõsise lahingu ja kaotas vaid 1,6 sekundiga. Otepääl toimub võimuvahetus?

3. Kas mõni Eesti naine alistab Austraalia suusataja? Nädal tagasi Eesti meistrivõistlustel oli austraallanna Yessica Yeaton sprindi kvalifikatsioonis kiireim ja edestas 10 km klassikasõidus parimat eestlannat 36 sekundiga. Ehk seekord on jõuvahekorrad muutunud?

4. Mitu Eesti sprinterit pääseb kvalifikatsioonist edasi? Marko Kilp võiks vabatehnikasprindis punktid kirja saada ja ehk keegi veel?

5. Mida suudab Aleksei Poltoranin? Treenimine Mati Alaveri käe all pole tänavu kulgenud soovitud moel – Kasahstani suusatajal on MK-punkte kolm korda vähem kui Marko Kilbil. MM-ilt tuleb tuua medal, sest Kasahstan pisaraid ei usu.

6. Kas Norra valitseb endiselt? Teoorias peaksid esikohad minema Marit Bjørgenile ja Martin Johnsrud Sundbyle ning norralasi peaks poodiumil olema rohkem kui teisi kokku. Aga mine sa tea…

7. Kui head on soomlased? Lahtis tahavad põhjanaabrid paar-kolm medalit ikka võita, mistap tuleb olla juba Otepääl löögijõus.