Nimelt kirjutab Northug autobiograafias "Minu lugu" avameelselt oma suhtest Liega ja naise abordist. Ühtlasi lükkab suusataja ümber Norras pikki aastaid levinud spekulatsioonid, et Lie võis oodata tema last.

Lie`le selline paljastus mõistagi ei meeldinud ning ta on pöördunud oma advokaadi John Christian Eldeni kaudu raamatu väljaandja poole nõudega, et vastav peatükk eemaldataks.

Raamatu väljaandja, kirjastuse Pilar esindaja Magnus Rønningen oli Lie nõudest üllatunud. "Me olime enne raamatu ilmumist temaga kontaktis. Siis ta oli õnnelik ja aitas TV2 kaudu selle ilmumisele kaasa. Praegune meelemuutus on meie jaoks üllatav," sõnas kirjastaja.

Lie keeldus VG-le kommentaaride andmisest.

Tema advokaat Elden väitis ajalehele, et Northug teatas neile, et pole ise raamatut lugenud ega kavatsegi seda teha ja seetõttu tuleb neil suhelda kirjastajaga.

"Northug ütles, et ei taha teada, mis selles raamatus on. Ta ei loe ajalehes enda kohta käivaid artikleid ega kavatse lugeda ka seda raamatut," rääkis Elden.

32-aastane suusataja kirjutab, et sai Liega tuttavaks ühel peol pärast 2011. aasta Holmenkolleni maailmameistrivõistlusi, kus Northug võitis kolm kulda ja kaks hõbedat ning nad kohtusid veel mitmel korral pärast seda.