Solberg küsis vutikoondise arstilt doktor Jorid Degeströmilt: "Teie olete see, kellelt huulepalsamit ja muud seesugust saab?"

Repliik on Johaugi toetajad marru ajanud ning sundinud peaministri abilisi naise sõnu kaitsma. "See oli vaid heas toonis tehtud humoorikas repliik," teatas Sigbjörn Aanes peaministri kontorist ajalehele VG.

Oli see suunatud Therese Johaugi dopinguskandaali pihta? "Viimasel ajal on räägitud palju dopingust ja huulebalsamist, seega see oli lihtsalt humoorikas repliik."

Oli see teie arvates kohatu? "Doping on väga tõsine teema ning kultuuriminister Linda Hofstad Helleland kandideerib WADA direktoriks. Natuke huumorit on ju ometi lubatud," vastas Aanes.

Johaugi dopinguskandaali teemal tegid hiljuti nalja ka Norra kooliõpilased, kes etendasid Norra suusastaari kuulsast pressikonverentsist paroodia. 13. oktoobril toimunud üritusel teatas Johaug avalikkusele, et on andnud positiivse dopinguproovi, mis sisaldas keelatud steroidi klostebooli. Naise sõnul sattus see tema kehasse huulekreemi Trofoderminit kasutades, mida soovitas talle suusakoondise arst Fredrik Bendiksen. Viimane võttis süü omaks ja astus kohe pressikonverentsil ametist tagasi.