Rehemaa sõnul pole Teppanil esialgu tõesti muud rolli, kui tegevust koordineerida. „Meil on plaanid uueks hooajaks ammu tehtud, maikuust alates käib tõsine töö,” selgitas ta. „Kohtusin Teppaniga ja ütlesin, et treenin edasi Anatoli Šmiguni käe all ning teistelgi on oma juhendajad.” Koondise laagrite kohta küsimise peale hakkas Rehemaa naerma.

„Need ajad, kui alaliit suusatajaid laagrisse lähetas, on ammu möödas. Igaüks vaadaku ise, kuidas hakkama saab. Teppan ütles jah, et tahaks mõne laagri korraldada, ent raha tal selleks ei ole.”

Eesti kahe viimase talve parim suusataja, sprinter Peeter Kümmel seevastu pidas Teppanit heaks valikuks. „Tunnen teda ammu – Teppan oli juunioride koondise pealik, kui mina sinna kuulusin. Olen aastate jooksul temalt ikka nõu küsinud nagu ka teistelt treeneritelt.” Siiski kavatseb Kümmel esialgu jätkata koostööd eelmise Eesti koondise peatreeneri Christoph Schmidiga. „Kindlasti tulen treeninglaagritesse, kui Teppan neid korraldab, ja eks aeg näita, mida tulevik toob.”