17-aastasest Udrasest näitasid kvalifikatsioonis kiiremat aega vaid rootslanna Maerta Rosenberg ja šveitslanna Siri Wigger. Esimesele kaotas Udras 0,64 ja teisele 0,29 sekundiga.

Noormeeste seas pääses eestlastest veerandfinaali Kaspar Päärson, kes sõitis välja 13. aja. Kiireim oli rootslane Edvin Anger, Päärson kaotas talle 12,52 sekundiga. Anders Veerpalu sai 49. koha (+26,49) ja veerandfinaali ei pääsenud. Päärson jäi viiendas veerandfinaalis viimasele kohale ning seega poolfinaali ei pääsenud.

Viiendas veerandfinaalis sõitnud Udras näitas taas head minekut ja võitis oma sõidu, edestades 0,39 sekundiga ameeriklannat Sydney Palmer-Legerit. 12 parema sekka jõudnud ning seal teises poolfinaalis startinud eestlanna lõpetas küll sõidu Wiggeri ja sakslanna Anna heggeni järel kolmandal kohal, aga pääses tänu aegadele finaali!

Finaalis triumfeeris šveitslanna Wigger ajaga 2.46,4. Hõbeda teenis Heggen (+1,47) ja pronksi rootslanna Maerta Rosenberg (+2,52). Udras jäi finaalis viiendaks, kaotust kogunes võitjale lõpuks koguni 12,04 sekundit.

Finaalis oli 17-aastane suusataja esimesel ringil medalis kinni, ent kukkus järsul kurvil, mis oli pinnuks silmas teistelegi suusatajatele.

„Seni olin taktikaliselt väga hästi teinud, aga finaalis oli lihtsalt ebaõnn,“ selgitas Udras. „Viies koht pole üldse paha, tulevik on ees! Muidu olen väga rahul. See oli mulle sobiv rada – jäine ning sai jõuliselt sõita,“ sõnas ta.

Finaali protokoll: