Kvalifikatsioonis kolmanda aja välja sõitnud Kilp võitis oma veerandfinaali ning pääses poolfinaalist edas nn "õnneliku kaotajana". Maailmameistriks kroonitud sakslasele Lennart Metzile kaotas Marko Kilp finnaalis 19,7 sekundit. Poodiumile jõudsid ka venelane Vadim Koroljov (+2,6) ja norralane Björn Vidar Suhr (+4,6).

Kvalifikatsioonist pääses teise eestlasena edasi ka 21. aja välja sõitnud Alvar Johannes Alev. Tema sai oma veerandfinaalis viienda koha ja lõppprotokolli kanti talle 22. koht. Martin Nassar 35. (+14,11) ja Andreas Veerpalu 37. (+14,93).

Ainsa eesti naisena edasi pääsenud Kristiina Haikara laeks jäi täna veerandfinaal. Haikara jäi teises veerandfinaalis viimaseks, kaotades sakslannale Victoria Carlile 15,2 sekundit. Piret Pärnik sai 68 osaleja seas 39. koha (+27,86) ja veerandfinaali ei pääsenud.

Homme sõidetakse Liberecis U23 vanuseklassi klassikasprindid.

Liberecis jätkuvatel juunioride ja U23 põhja suusaalade maailmameistrivõistlustel jäid eestlaste laeks U23 klassikasprindis täna veerandfinaalid.

Raido Ränkel, kes kvalifikatsioonis sõitis välja 27. Aja, oli oma veerandfinaalis kolmas (+0,6) ning oli meie parimana täna 15., Tomas Kaurson 29. Kvalifikatsioonis 7. aja välja sõitnud Triin Ojaste oma veerandfinaali stardis kahjuks kukkus ja kaotas konkurentide püüdmisele palju energiat ning finišitõusul edasipääsukohtade nimel kaasa rääkida enam ei suutnud.Triinu lõppkohaks jäi täna 21., 23. Heidi Raju, 33. Kati Tammjärv

Homme sõidetakse Liberecis juunioride 5 ja 10 km eraldistardiga vabatehnikasõidud ja jahti medalitele alustavad ka kahevõistlejad.