Neidude seas sõitis Johanna Udras kvalifikatsioonis välja 18. aja, kaotust kiireimat aega näidanud norralannale Helene Marie Fossesholmile oli 7,37 sekundit. Keidy Kaasiku oli 29. (+9,38)

Nii Udras kui ka Kaasiku pidid oma veerandfinaalis leppima kuuenda ehk viimase kohaga. Udras kaotas sõidu võitnud poolatarile Izabela Marciszile 7,75 sekundiga, Kaasiku jäi teisele poolatarile Monika Skinderile alla 14,99 sekundiga.

Kokkuvõttes läks Udrasele kirja 27. ja Kaasikule 30. koht. Kaidy Kaasiku sai 34. koha, Teiloora Ojaste oli 46. Kuldmedali sai rootslanna Louise Lindström.

Noormeestest sai Karl Sebastian Dremljuga kvalifikatsioonis 25. koha, ajasõidus kiireimat aega näidanud ameeriklasele Gus Schumacherile jäi ta alla 6,61 sekundiga.

Veerandfinaalis jäi Dremljuga sarnaselt koondisekaaslastele kuuendaks, tema sõidu võitnud soomlasele Miska Poikkimäkile kaotas ta 10,4 sekundiga.

Kokkuvõttes sai Dremljuga 30. koha. Teistest eestlastest oli Vane Vähk 37., Kaspar Päärson 45. ja Aleksander Tamm 67. Esikoha sai norralane Ansgar Evensen.