"Ei tahaks öelda, et vorm väga hea oleks, selle tagamõttega, et loodan veel paremaid tulemusi teha. Võtsin sellest nädalavahetusest maksimumi ja olin päris heas löögihoos. Nüüd tuleb seda vormi hoida," rääkis Tammjärv Vikerraadiole.

Tänase hea sõidu tagas Tammjärvele hea pidav suusk. "Enne starti oli selge, et kuna rajal on kaks tõusu ja vahepeal kiired laskumised, tuleb suusk saada väga kindlalt pidama, et ei peaks jumala pärast käsi väsitama. See oligi see, mis täna päästis ja nii hea koha tõi. Tõusudest sain väga hästi üles ja laskumistelgi libisesin teistega võrreldes hästi alla," rääkis Tammjärv, kes pääses rajale 40-ndana.

"Kogu aeg oli selge siht silme ees eesolev mees kätte saada ja niimoodi järjest neid eesmärke täites kasvas isu. Kuna sõitsime kuus korda kahe ja poolekilomeetrist ringi, siis oli lõpuks juba selge, kuidas tuleb igal ringiosal sõita niimoodi, et suudaksin veel tõusu lõpus teiste tempos püsida. Leidsin distantsi jooksul väga hea ökonoomse sõidustiili. Olin kogu aeg ise selle sõidu peremees."