"9. septembril oli korraldajate koosolek, kus sai läbi käidud kaasatud inimeste vastutusalad. Hetkel toimuvad toetajatega läbirääkismised. Kuna enamus inimesi korralduses on eelmiste aastatega võrreldes samad, siis neil on töö ja tegevus teada. Minu poolelt toimub suhtlus FISi ja teleinimestega," rääkis Mae Delfile.

Kui varasemalt on korraldusõigus SA Tehvandi Spordikeskusele antud, siis sel aastal korraldab üritust suusaliit ise. Spordikeskuse kaasamine on siiski väga oluline. "Tehvandi Spordikeskusega on lõplik leping alla kirjutamata, kuna FIS pole ära kinnitanud etapi toimumise täpset stardiaega. Kui detailne programm paberil, siis saab ka leping allkirjastatud. Programm kinnitatakse FISi sügisesel koosolekul."

Finantsilise poole pealt on lahtised veel paljud jooksvad asjad, nagu transport, söök ja elamine. "Suursponsoritega on eelleping olemas. Hetkel käivad väiksemate toetajatega läbirääkimised. Eks lõplik eelarve saab kokku pandud, kui telekanalite ja Tehvandi spordikeskusega lepingud sõlmitud ning muud kulud selgunud. Ületamatuid asju hetkel ei näe."

Möödunud Otepää MK-etapp toimus jaanuari lõpus.
Vaata ka: VIDEO: Sandor Liive: Otepää MK-etapi ettevalmistus läheb väga hästi