Poolfinaalid:

Timo Simonlatser ja Anti Saarepuu lõpetasid poolfinaali seitsmendana, võitnud Norra esindusmeeskonnale (Kjölstad-Hattestad) kaotati 36 sekundiga. Eestlastel oli veel lootus ajaga finaali pääseda, kuid paraku sõideti teises poolfinaalis kiiremaid aegu.

Teise poolfinaali võitis Rootsi esimene meeskond (Modin-Larsson). Peeter Kümmel ja Kein Einaste kaotasid võitjale minuti ja 19 sekundiga ning piirdusid alles kümnenda ehk viimase kohaga. Eestlaste võistluse rikkus Einaste kukkumine neljandas vahetuses. Lõpuks edestas Eestit ka Leedu meeskond (Novoselki-Vaiciulis). Austraalia katkestas, Venemaa ei startinud.

Finaal sõidetakse ilma eestlasteta.

Võistluse eel:

Peeter Kümmel ja Kein Einaste on esimeses 6 x 1,6 km teatesõidu poolfinaalis, mis algab kell 14:00. Meie meeste vastased on Rootsi I (Modin-Larsson), Norra II (Brandsdal-Dahl), Soome I (Strandvall-Colliander), Venemaa II (Petuhhov-Bolotov), Itaalia II (Hofer-Scola), Tšehhi I (Koukal-Kozisek), Prantsusmaa I (Gaillard-Miranda), Šveits II (Leccardi-Furrer), Saksamaa II (Heun-Wünsch), Leedu (Novoselki-Vaiciulis) ja Austraalia (Van der Ploeg-Watson).

Teises poolfinaalis, mis algab tegelikult varem ehk kell 13:30 on rajal Eesti esipaar Timo Simonlatser ja Anti Saarepuu. Nende vastased on Norra I (Kjölstad-Hattestad), Venemaa I (Parfjonov-Pantšinski), Itaalia I (Pellegrino-Pasini), Soome II (Pentsinen-Paakkonen), Rootsi II (Bryntesson-Halfvarsson), Šveits I (Kindschi-Eigenmann), Saksamaa I (Eisenlauer-Wenzl), Prantsusmaa II (Gaillard-Guedon), Poola (Starega-Gazurek), Tšehhi II (Mlynar-Bajcicak) ja Slovakkia (Horyna-Novak).

Finaali pääseb kümme meeskonda.