Marko Kilp, Martin Himma ja Johanna Udras veetsid oktoobri alguse 2 nädalat koos Aivar Rehemaaga Ramsau mäestikulaagris, teatas alaliit oma koduleheküljel.

Aveli Uustalu, Henri Roos ja Kaspar Päärson nautisid lumiseid treeningtingimusi koos CFC spordiklubi treeneri Riho Roosipõlluga Rootsis, Idres. Samas kohas treenivad hetkel koos Jaanus Teppaniga ka Kaidy ja Keidy Kaasiku.

Juba novembri alguses võtavad Ramsaus käinud koondislased ette traditsioonilise laagri Põhja-Soomes, Olosel, kus nendega ühineb ka Karl Sebastian Dremljuga.

Alvar Johannes Alev treenib selle aasta suvest Norras. Mariel Merlii Pulles jätkab õpinguid ja treeninguid Alaskal ja Stine Lise Truu Rootsis.

See on lühike ülevaade meie koondislaste esimestest lumetreeningutest. Enam kaugel pole aeg kui saame hakata jagama hooaja esimesi võistlushetki, sest juba novembri viimasel nädalavahetusel algab murdmaasuusatamise maailmakarika karussell. Esimeseks etapiks on traditsiooniliselt Ruka MK Soomes, millele järgneb juba nädala pärast Lillehammeri MK Norras.

Aga rõõmustav uudis on meid ka kodus ees ootamas. Nimelt sai äsja hääled sisse eelmisel nädalal Otepääle, Tehvandi Spordikeskusesse saabunud kunstlumekonteiner. Loodetavasti saame tänu sellele varsti nautida Tehvandi lumiseid suusaradasid juba enne päris lume saabumist.