Dürr jäi vahele keelatud aine EPO tarvitamisega ning talle määrati rahvusvahelise suusaliidu FIS-i poolt kaheaastane võistluskeeld. Lisaks määras Austria suusakoondis talle eluaegse keelu. Alles mõni nädal enne Sotši taliolümpiat osales Dürr suusatuuril Tour de Ski, kus ta saavutas üldarvestuses kolmanda koha.

Dopinguga vahele jäänud Dürr sattus suusamaailmas konkurentide viha alla. "Kui teda rajal näen, siis löön teda," on öelnud Norra suusalegend Petter Northug.

Nüüd on 31-aastane Dürr tagasi suusarajal ning loodab teha comeback'i tippsporti, kirjutab Rootsi ajaleht Expressen. Ta on viimased seitse kuud treeninud ning loodab osaleda veebruarikuus Austrias Seefeldis toimuval MM-il. Austria spordidirektor Markus Gandler sõnas, et suusakoondis pole veel otsustanud, kas Dürri starti lubada.

Lisaks on Dürr osalemas dokumentaalfilmis "Die Gier nach Gold" ("Ahnus kulla nimel"- toim), mis jälgib tema elu pärast dopinguga vahele jäämist. Filmis räägib Dürr ka sellest, miks ta üldse dopingut tarvitama hakkas.

Filmist selgub, et Dürr hakkas tablettidega eksperimenteerima juba suusakooli ajal. Tema sõnul polnud need tabletid küll keelatud, kuid see liigitus moraalselt juba kahtlase tegevuse alla. Dürr väidab, et Austria koondis andis talle vitamiine veenisiseselt ning tal paluti teha sohki hapnikutestis, et arstid usuksid, et Dürril on astma. Sel viisil oleks Dürril olnud luba tarvitada muidu sportlastele keelatud astmaravimeid. "Olen näinud palju sportlasi, kes enne starti oma rohtudega ringi jooksevad," sõnas Dürr.

Dürr lisas, et aastatel 2001-2006 ei olnud dopinguta võimalik vastu pidada Austria suuusakoondise treeninguid, kui juhendaks oli Bernd Raupach. Dürr rääkis veel, et üsna hästi on aru saada, kui sportlane on dopingut tarvitanud. "See, mida televisioonist näha on, pole realistlik. Soov, et kõik sportlased oleksid puhtad ja eksimatud, pole reaalne."

Austria suusaliit on eitanud Dürri süüdistusi, et nad aitasid kaasa austerlase dopingu tarvitamisele.