"See on nii hämar asi. Kindel see, et tippspordis tarbivad kõik keelatud aineid. Venemaal ju vastav tööstusharu lausa ja mingu need spordijuhid, kes muide kõik ju rikkad mehed, ka põrgusse, et ei tarbi! Surm - see oli enesetapp," kirjeldas Delfile tundeid kohalik taksojuht. "Aina rohkem kuulen selliseid kõlakaid, et mees tappis lõpuks end ära. Oleks võinud enne need neetud spordijuhid, kes talle elu ajal selja keerasid, ära lüüa ja siis alles ennast tappa," ohkab elatanud taksojuht.

"Kurb lugu igaljuhul. Nüüd pannakse talle vikerkaar selga, räägitakse ilusaid sõnu. Aga kui mees elas, keerasid kõik talle selja."

"Kogu see tippsport on rahas kinni. Kõik algab sellest ja ei millestki muust. Ja ärgu tulgu mulle keegi rääkima, et keelatud aineid ei tarbita. See on nii loll jutt, et seda ei usu isegi need, kes siiani jõuluvana usuvad. Küünlaid siit linnast ära küll otsi! Kui, siis Kokkolast, seal oli tema kodu."

Taksojuht on tulivihane nende spordiametnike peale, kes Mikale selja keerasid, kui see vahele jäi. Ise kühveldasid raha endale tasku ja nüüd siis õhkavad, et oli tore mees.