Bolšunov oli viimase vahetuse eel sõitnud Retivõhhile ette 4,3 sekundi suuruse edumaa, kuid venelaste ankrumees lasi endast mööda norralase Johannes Hösflot Kläbo ja soomlase Joni Mäki.

Monsen ütles Norra rahvusringhäälingule NRK, et Norras ei saaks sportlased Bolšunovi kombel käituda ning venelasel tulnuks pettumus alla neelata ja igal juhul minna kaaslast finišisse tervitama.

"See poleks olnud meie jaoks vastuvõetav. Norras me nii ei käitu," kritiseeris Monsen Venemaa suusaässa.

Norralasega nõustus naiste sprinditeates võidutsenud Dahlqvist. "Selline asi ei saaks meil juhtuda. Meie koondises räägitakse küll palju intriigidest, kuid see pole tegelikult tõsi. Soovime üksteisele alati head," ütles Dahlqvist.

Retivõhh ei teinud Bolšunovi käitumisest aga mingit draamat. "Pole mingit probleemi. Ta (Bolšunov) suusatas hea viimase vahetuse," kiitis ta meeskonnakaaslast.

Bolšunov tunnistas, et ei pea Retivõhhi vastu viha. "Ma olin riideid vahetamas. Ma olin väsinud ja pahur. Ma ei suutnud kiiresti taastuda, sest tegin kahes viimases vahetuses nii palju tööd. Olen pettunud. Pingutasin kõvasti, eriti kahes viimases sõidus, aga see pole viha Glebi suunas," ütles ta.