Pärast vahi alt vabanemist ainsana telekaamerate ette tulnud ja Team Haanja treenerile Anti Saarepuule silma vaadanud Karel Tammjärve viimane postitus on seitse päeva vana ning kujutab endast videot Seefeldi MM-i suusavahetusega sõidust, kus ta sai 27. koha.

"Ei olnud eesmärgi täitmine, aga mu pere ja isiklik hambaarst Liina olid raja ääres - tore seegi! Minu järgmine võistlus kolmapäeval, 15 km klassika. #teamhaanja #merkoehitus #saintgobain #savi #valdek #nurmet #elketoyota #scienceinsportbaltics #cepestonia..."

Postitusel on praeguseks 73 kommentaari, kordades rohkem kui ühelgi teisel tema sissekandel.

"Suur kummardus Sulle selle eest, et sellises raskes olukorras võtsid ennast kokku ning tulid inimeste ette ning rääkisid ausalt loo ära. Eks kõige paremad õppetunnid õpitakse elus just väga valusalt, kuid neid on vaja selleks, et olla tulevikus targem ja parem, ära anna alla ja ära lase ennast maha murda sellel juhtumil 💕 Oled vaid inimene ning kõik inimesed teevad enda elus vigu, oluline on nendest lihtsalt õppida ja targemana ning tugevamana edasi minna," kirjutab üks kommenteerijatest.

Sõnavõtte on ka norra ja ingliskeelseid ehk sopaloopimine on suisa rahvusvaheline. "Loser," kirjutab kasutaja jonaskrrrt, kes lisab veel hiljem ühe teise kasutaja kommentaarile vastates: "the proof is sooo clear... he even admitted to have used doping since 2016. Why are you even trying to defend this piece of shit? (tõlge: tõendid on nii ilmsed... ta isegi tunnistas, et on 2016. aastast saadik dopingut kasutanud. Miks sa isegi üritad seda s***hunnikut kaitsta?"
Pressikonverents Seefeldis 01.03.2019

Naisterahvas, kellele küsimus suunatud oli, vastas: "Ma hakkasin kaitsma, kuna ta on eestlane, ma arvan. Ikkagi petis, ma tean."

jonaskrrrt'ile, kes tundub olevat norralane, ei mahu kuidagi pähe, kuidas saavad nii paljud eestlased Tammjärve pärast reedehommikust avalikku ülestunnistust tunnustada. "Ma pole kunagi eitanud, et norralsed pole illegaalseid meetodeid kasutandu, aga ma ei kaitseks inimest, ei eestlast ega norralast, kui ta tegeleb pettusega. See tüüp on teid kolm aastat ninapidi vedanud, aga teie ütlete vaid: "no worries mate! Mind ei huvita, et sa oma riiki ja kogu suusamaailma lollitasid."

Andreas Veerpalu on kustutanud nii oma Instagrami kui ka Facebooki kontod. Samas on aga loodud Facebooki grupp "Usume Andreas Veerpalu", mille on tänaseks "meeldivaks" märkinud 102 inimest, samas kui 2011. aastal loodud gruppi "Usume Andrus Veerpalu" kuulub endiselt 42 000 inimest.

Viimane pilt, mille Delfi Andreas Veerpalust Seefeldi MM-il sai. Neljapäevaõhtune põgenemine ajakirjanike eest pärast vahi alt vabanemist, Veerpalu on tagumine, ilma kapuutsita istub kaamerale lähemal Karel Tammjärv.