Lõpuprotokollis tõi see Sparta Spordiseltsi suusatajale Heidi Rajule 22. koha. Pikale trassile pani end kirja 802 suusasõpra.

Kein Einaste sõnul tuli võit väga raskelt ja tunnistas, et päeva parim mees oli tema arvates tegelikult Martti Himma, kes ületas lõpujoone võitjast 0,7 sekundit hiljem. „Martti vedas meid algul viiekesi eest ära, siis jõudsime värskele lumele ning seal hakkas suur punt uuesti kogunema. Alles päris lõpus, kui Morten vihastas ja hakkas tempot tegema, saime jälle eest ära,“ ütles Einaste.

Liidrisärgis sõitnud ja Estoloppeti kolmandal etapil kolmandaks jäänud Morten Priks tunnistas, et võit libises käest "tänu" kukkumisele. „Umbes kolm kilomeetrit enne lõppu sain tõusudel üksinda eest ära. Teised mehed olid uisusuuskadel, mina nowaxiga ning sirge peal tõukasid nad end järgi. Ma kukkusin ka umbes üks kilomeeter enne lõppu ja oligi kõik,“ sõnas Priks ja lubas, et kindlasti näeb teda stardis ka Tartu Maratonil.

Poolmaratoni rajalt jõudis esimesena tagasi M15-klassis võistelnud Vane Vähk. Noormehe lõpuajaks fikseeriti 01.01.40. Kiireima naisena ületas finišijoone Kaidy Kaasiku, kes läbis 20 km ajaga 1.09.26. Kokku registreerus lühemale distantsile esialgsetel andmetel 217 suusatajat.

Võistluse peakorraldaja Robert Peets peab maratoni õnnestunuks. „Kui mõni nädal tagasi kaheldi meie lume olemasolus, siis täna said suusatajad ise veenduda, et olud olid suurepärased ning kõik said rahulikult võistlussuuskadega sõita. Siiani olen eranditult kõikidelt osalejatelt vaid positiivset tagasisidet saanud. Tänan maratoni korraldamisele õla alla pannud vabatahtlikke, sest kõik toimis nagu kellavärk. Aitäh!“