Martten Kaldvee stardinumber oli 25, Kauri Kõivul 43, Roland Lessingul 64 ja Priit Viksil (pildil) 86 — kokku oli stardinimekirjas 88 sportlast.

Kaldvee lasi kahes esimeses tiirus mööda ühe lasu, aga kolmandas eksis kahel korral, nagu ka neljandas. Kokkuvõttes sai Kaldvee alles 81. koha, kaotusega võitjale 9.34,2.

Kõiv eksis avatiirus samuti korra, ent teisest lahkus puhaste paberitega. Kolmandas tuli üks möödalask, nagu ka neljandas. Lõpuprotokollis on Kõiv 44. (+4.59,9).

Seevastu Lessingu võistlus lõppes sisuliselt esimeses tiirus, kus ta ei saanud pihta koguni kolmele märgile! Teisest tiirust lahkus ta seevastu “nulliga”, kolmandas jättis ühe märgi tabamata, nagu ka viimases. Lessingu lõppkohaks seekord 65. (+7.07,3).

Viks alustas võistlust ühe möödalasuga esimeses tiirus. Aga seejärel lahkus ta kolmest ülejäänust sajaprotsendilise tabamusega ja sai väga väärt 20. koha, kaotusega Svendsenile 3.15,6.

Korraldajad peavad välja jagama kaks hõbemedalit, sest Svendsenile kaotasid täpselt 9,5 sekundit Ole Einar Björndaleni ja Sergei Novikov (Valgevene).