Symphony of the Sea kruiisilaeva pardal hakkas levima koroonaviirus ja see pole töötajate seast veel kadunud. Syrjänen pole positiivset testi andud, aga seni pole hiigellaeva töötajaid veel mandrile lastud. Hiljuti andis üks töötaja positiivse koroonaproovi, seega tuleb kõigil veel vähemalt kaheks nädalaks karantiini jääda.

"Veedan suure osa aja kajutis, kus räägin võimalusel pere ja sõpradega ning vaatan Netflixist sarju. Kajutist on lubatud lahkuda, aga ainult rangete reeglite alusel. Ainult mõned kohad on lahti. Kohvi saab osta, aga suurt rohkem polegi kajutist väljas teha," rääkis 20-aastane Syrjänen Iltalehtile.

Noor iluuisutaja viibis laeval seetõttu, et ta osaleb kruiiside ajal jääsõudes. Viimase kahe kuu jooksul pole esinemistest loomulikult juttugi olnud.

Syrjänen oleks märtsis peaaegu kodumaale pääsenud, isegi lennupilet oli olemas. Laevafirma tekitas aga segaduse ja väitis, et Soome piir on suletud ja kedagi enam sisse ei lasta. See oli vale, sest Soome kodanike jaoks oli roheline tuli olemas.

"Õnneks olen inimene, kellele meeldib üksi olla, seega pole veel väga raskeks läinud. Oleks tore näha pere ja tuttavaid, elada normaalset elu. Vähemalt sain elamiseks suure perekajuti, kus on rõdu. Tore on vahel päevavalgust näha," rääkis sportlane.