Bulanhagui tuli 15-aastaselt iluuisutamise USA juunioride meistrivõistlustel pronksile. "Ma olin tubli tüdruk, minu lapsepõlv oligi üks treenimne," vahendas Kronen Zeitung ta sõnu.

2007. aastal sai ta aga vigastada, mis jättis jälje ka tema sportlaskarjäärile. 2010. aasta Vancouveri olümpiamängudele piletit ihanud ameeriklanna jäi USA meistrivõistlustel 12. kohale ning pidi unistusest tolleks korraks loobuma. Olümpialt eemale jäänud Bulanhagui hakkas lohutust otsima alkoholist.

Siiski suutis ta leida taas motivatsiooni spordi tegemiseks ning ta otsustas hakata võistlema Filipiinide lipu alt. Nimelt on tema mõlemad vanemad filipiinlased. Bulanhagui leidiski uue hingamise ning 2013. aastal teenis ta Aasia meistrivõistlustel iluuisutamises pronksi. Ühtlasi tuli ta 2012. ja 2013. aastal Filipiinide meistriks.

2014. aasta Sotši taliolümpiamängudele Bulanhagui aga pääset ei teeninud. "Kui küsisin, miks mind ei saadetud, öeldi, et juunioride meister hoopis läheb. See oli puhtalt poliitiline otsus," meenutas ta.

Taas olümpialt eemale jäänud iluuisutaja naases seejärel USA-sse ning hakkas tööle treeneri ja baarmenina. Samal ajal hakkas ta tegutsema veebikaamera modellina. "Nägin üht dokumentaali ja otsustasin seda proovida. Suutsin ühe ööga palju raha teenida," tunnistas ta, kes hakkas peagi osalema ka karmimates videotes. Nüüdseks on ta juba paar aastat töötanud pornonäitlejana Jada Kai nime all.