Clayton ei saanud küll 1988. aastal Calgary olümpial kordagi kelku istuda, kuid endise tiimikaaslase Devon Harrise sõnul oli tal meeskonnas siiski tähtis roll.

"Kuigi ta ei pääsenud olümpiatiimi, oli Sammy lahutamatu osa meie tiimist," ütles Harris. "Ta oli esimese nelja valitu hulgas, kes Jamaica pääsu taliolümpiale püüdma hakkasid."

Jamaica bobikelgutajate osalemisest Calgary olümpial vändati 1993. aastal armastatud Disney film "Libe liug" (inglise keeles "Cool Runnings").

Pärast sportlaskarjääri tegeles Clayton muusikaga, töötades produtsendi ja helirežissöörina erinevate maailma bändide heaks. Claytoni surma avalikustaski temaga koostööd teinud Suurbritannia bändi Steel Pulse laulja David R. Hinds.

Jamaica osales 1988. aasta olümpial nii neljabobis (Harris, Dudley Stokes, Michael White ja Chris Stokes) kui ka kahebobis (Dudley Stokes ja White). Viimases distsipliinis saadi 41 tiimi seas 30. koht.

Rohkem kuulsust kogus aga neljabobi, keda juhendas endine USA bobikelgutaja Howard Siler. Esimeses sõidus jäädi tagantpoolt kolmandaks, teises sõidus tagant teiseks. Kolmandas sõidus tehti avarii, misjärel mehed kelgust välja tulid ja selle üle finišijoone lükkasid.

Pärast Calgarys tehtud olümpiadebüüti on Jamaica neljabobi üles andnud ka 1992., 1994. ja 1998. aasta olümpial ning kahebobi 1992, 1994, 1998, 2002 ja 2014 olümpial. 2018. aasta Pyeongchangi olümpial osales esimest korda ka Jamaica naiste bobikoondis.