Kauri Kõiv pidi teises vahetuses sõitma ühe trahviringi, Roland Lessing sai viimases vahetuses koguni kaks trahvi. Veel sõitsid Eesti nelikus Priit Viks ja Indrek Tobreluts.

Norra nelik Halvard Hanevold, Tarjei Boe, Emil Hegle Svendsen ja Ole Einar Björndalen võtsid kuldmedali 38-sekundilise eduga Austria ja Venemaa ees. Austerlastele tõi hõbeda Christoph Sumann, kes lõi finišiheitluses Jevgeni Ustjugovit 0,2 sekundiga.

Sõidu käik:

I vahetus:

Priit Viks laseb esimeses tiirus täpselt ja kiirelt ning Eesti on 12. kohal. Juhib Austria. Vahed on väga väikesed.

Teise tiiru tuli Viks 14-ndana ja oli laskmisega suurtes raskustes. Alles varupadrunite kasutamisel õnnestus tal kõik märgid maha saada. Lasketiirust väljus ta alles 17. kohal, kaotades liidrile Austriale juba 48,7 sekundiga. Austerlaste järel on Venemaa ja Rootsi.

Esimese vahetuse lõpetab esikohal Venemaa, järgnevad Austria (kaotus 2,5 sekundit), Saksamaa (+2,9) ja Rootsi (+3,8). Eesti on minutilise kaotuse juures 14. kohal.

II vahetus:

Eesti eest sõidab Kauri Kõiv, kes jätab esimeses tiirus ühe märgi üles ja läheb trahviringile! Eesti on langenud 16. kohale, kaotust liidrile Saksamaale juba 2.07.

Kõiv pääses teisest tiirust trahviringita, kuid Eesti on langenud juba 17. kohale (+2.32). Esikolmik on: Venemaa, Norra ja Austria.

Eesti on kahe vahetuse järel alles 17. kohal, kaotust liidrile Norrale on 3.04,3. Eskolmik: 1. Norra, 2. Austria (+5,6), 3. Rootsi (+6,8).

"Sihik läks totaalselt lund täis," kommenteeris Kõiv ETV-le. "Puhusin puhtaks nõnda kuis jaksasin, kuid ikkagi korralikult ei näinud. Sinna see võistlus läkski."

III vahetus:

Eesti eest sõidab Indrek Tobreluts. Esimese tiiru läbib ta puhaste paberitega ja Eesti on 16. (+3.27). Juhib Austria Norra ja Rootsi ees.

Tobreluts on ka teises tiirus täpne ja Eesti on tõusnud 14. kohale (+3.55). Juhib Austria Norra ja Venemaa ees. Esikolmik 15 sekundi sees.

Tobreluts vahetab 14. kohal (+4.28). Juhib Norra, järgnevad Austria (+0,2), Venemaa (+22) ja Rootsi (+1.07).

IV vahetus:

Eesti eest sõidab Roland Lessing. Oi-oi-oi! Lessingule esimesest tiirust kaks trahviringi! Eesti on 14. kohal, kaotust liidrile Norrale on juba 5.53.

Teise tiiru järel on kuld selge - Björndalen ja Norra juhivad Austria ja Venemaa ees 45 sekundiga. Lessing tabab kõik märgid ja Eesti jätkab 14. kohal.

KULD Norrale, Sumann lööb finišiheitluses Ustjugovit ja Austria saab HÕBEDA, Venemaa PRONKS. Järgnesid Rootsi, Saksamaa ja Prantsusmaa.

Võitjate eest sõitsid Halvard Hanevold, Tarjei Boe, Emil Hegle Svendsen ja Ole Einar Björndalen.

Eesti lõpetab 19 riigi konkurentsis 14. kohal, kaotust võitjale kogunes 6.38. Eestlaste järel lõpetasid Slovakkia, Bulgaaria, Sloveenia, Kasahstan ja Läti.