Sergejeva: "Minul on närv sees, tegemist on ikkagi esimese olümpiaga, midagi pole teha ..."

Seevastu Glebov võtab asja rahulikumalt: "Minul pole mingit närvi sees. Eks ma pean olema meie paaris see pool, kes liigse närvilisuse maandab."

Tervis on mõlemal korral, enne olümpiat tehti Poolas Torunis kaks nädalat korralikult trenni, vahendab EOK pressiteenistus.

"Keskendusime põhiliselt koreograafia parandamisele ning käte töö ja liikumise lihvimisele. Jäime rahule, töö hakkas paremini sujuma," sõnas Sergejeva.

"Olümpiajää on suuresti erinev senistest treeningtingimustest. Kui Poolas ja Tallinnas on hallide temperatuur suhteliselt madal, siis siin on päris soe. Sellega seoses on ka jää struktuur erinev ja seega ka jäätunnetus," lisas Glebov.

"Paljudel paaridel tuli alguses ette kukkumisi, ka meie tundsime end mõne elemendi sooritamisel ebakindlalt. Praeguseks oleme harjunud ja tunne on juba suhteliselt kindel."

Meie paarissõitjad saavad enne olümpiadebüüti teha veel kolm päeva trenni ja selle aja jooksul loodetakse vajalik kindlustunne saavutada.

"Eesmärk on sõita hästi ja teha selle aasta parim esitus just olümpial. Kui me selleks suutelised oleme, võime lugeda oma esimese olümpia õnnestunuks. Kohta ennustada on ülimalt keeruline, sest meie tasemel on võrdseid paare mitu. Kõik sõltub nüanssidest, sellega seoses ka lõppkoht," rääkis Glebov.