"Olen selle hetke nimel nii kaua töötanud. Schild, Zettel, Hosp, Vonn - olen kõiki neid kõiki viimased kümme aastat telekast vaadanud ning nüüd olen nendega koos esiotsas, see on täiesti hull tunne!" ütles Shiffrin AP-le.

Nooruke ameeriklanna startis oma karjääri kaheksandal MK-etapil 40-ndana ning sai avalaskumisel kirja 12. aja. Teisel katsel lõhkas ta aga üllatuspommi, näidates kõige kiiremat minekut. Etapi võitnud austerlannale Marlies Schildile kaotas Shiffrin kokkuvõttes 1,30 sekundiga. Teisena lõpetas sloveenlanna Tina Maze. USA esinumber Lindsey Vonn pidi leppima 18. kohaga, kuid jätkab MK-sarja üldarvestuses esikohal.

"See on üldse esimene kord, mil ma Marliesiga näost näkku räägin. Ma ei suutnud uskuda, et ta mind pärast sõitu õnnitlema tuleb. Milline hetk!"

Debüüdi MK-sarjas tegi Shiffrin vahetult enne oma 16. sünnipäeva märtsikuus Tšehhis Spindleruv Mlynis. Praegu keskendub ta esialgu vaid slaalomile ja suurslaalomile. Tänavustel juunioride maailmameistrivõistlustel võitis ta slaalomis pronksmedali.