Koondise funktsionaalse ettevalmistuse treener Kalmer Trammi hinnangul on tegemist pigem raskete radadega, mis nõuavad sportlaselt üsna palju. “Kui võrrelda näiteks maailmakarika radadega, siis sellist tõusu, kus ca kolm minutit tuleb tippu ronida, ma ei teagi, et mujal väga oleks. Siinne rada nõuab väga head tehnikat ja head funktsionaalset võimekust,” räägib Tramm. Koondise hetkeseisu hindab Tramm heaks ning rada eestlastele sobivaks.

Koondislane Grete Gaim nõustus Trammiga, kuid lisas et just laskumised ja tõusud teevadki raja huvitaks. “Mulle meeldib, et rajaprofiil käib üles-alla ja on kurviline. See on raske, aga samas ka huvitavam ja mulle see rada meeldib,” rääkis just treeningu lõpetanud Gaim. “Treening läks väga hästi. Sujusid nii laskmine kui ka suusatamine ja tundsin ennast hästi,” rääkis ta.

Homme, 3. märtsil stardib Eesti segateatevõistkond koosseisus Kadri Lehtla, Meril Beilmann, Rene Zahkna ja Kalev Ermits. Võistlus algab Eesti aja järgi kell 16.30. Otseülekande teeb Kanal 12.

Grete Gaim pärast tänast treeningut: "Treening läks väga hästi. Sujusid nii laskmine kui ka suusatamine ja tundsin ennast hästi." Homme, 3. märtsil antakse segateatevõistlusega MM-i avalöök! #estonianbiathlonteam #laskesuusatamine #oslo2016

Posted by Estonian Biathlon Team on Wednesday, March 2, 2016