"Läks hästi, seda enam, et sprindis, kuna olen pigem laskja. Nulliga peabki seal ees olema." sõnas Zahkna ERR-i otseülekandes.

Zahkna jäi teiste seas vaid nelja sekundiga alla legendaarsele Ole Einar Björndalenile, kes pidi minema ühele trahviringile. Eestlane andis pisut ära distantsi viimase ringiga: teisest lasketiirust väljus ta 24. ajaga.

Võistluse võitis norralane Tarjei Bö, kes edestas võimsa lõpuga Martin Fourcade'i vaid 0,7 sekundiga ja Erik Lesserit 3,7 sekundiga.

Kalev Ermits eksis lamadestiirus kaks korda ning sai 49. koha (2; +1.37,0), pääsedes sellega ka jälitussõitu. Kauri Kõiv pidi sõitma ühe trahviringi ning leidis end lõpp-protokollis 80. kohalt (1; +2.27,9).

Zahkna punktikoht tähendab ühtlasi seda, et Eesti koondise lasketreener Indrek Tobreluts saab maha ajada oma vuntsi - hooaja alguses lubas Tobreluts, et hoiab näol tavatut karvkatet nii kaua, kuni mõni eestlane sel hooajal MK-punktidele tuleb.

Kas Zahkna ajab ise Tobrelutsu vuntsi maha? "Ei. Minu poolest las vohab! Võib-olla kellelegi teisele on see motivatsiooniks!"