Maailmameistritiitlit kaitsnud Norrale kindlustas võidu Marte Olsbu Röiseland, kes näitas viimases püstitiirus külma närvi ja lasi konkurentidest kiiremini. Lõpuga suutis teiseks tõusta Saksamaa (+10,7), kolmandaks langes Ukraina (+18,4).

Esikolmikule järgnesid Tšehhi (+31,1), Rootsi (+44,9), Šveits (+47,1), viimase vahetuse eel juhtinud Poola (+50,3), Venemaa (+1.06,2), Kanada (+2.13,7) ja kahe etapi järel liidrikohal olnud Itaalia (+2.29,4).

Eesti avavahetust sõitnud Regina Oja vajas ühte varupadrunit ja lõpetas etapi 13. kohal (+50,9). Johanna Talihärm sai kahe varupadruniga märgid alla, kuid sõidu lõpp läks tal raskeks ning Eesti langes 17. kohale (+2.18).

Tuuli Tomingas pidi lamadestiiru järel sõitma ühe trahviringi ning lõpetas vahetuse 16. kohal (+3.12). Gaim sai samuti ühe trahvi ning unustas seejuures püstitiirus ühe varupadruni kasutamata. Ta pöördus küll lasketiiru tagasi, kuid kuna see oli reeglitega keelatud, sai Eesti disklahvi.

Kell 15.45 startisid mehed 4x7,5 km teatesõidule. Eestil (nr 17) on 26 konkurenti, meie koondist esindasid Rene Zahkna, Kalev Ermits, Kristo Siimer ja Raido Ränkel.

Zahkna andis vahetuse Ermitsale üle 19. kohal. Ermits langes oma vahetuse 22. positsioonile. Kolmandat vahetust sõitnud Siimer sai oma teise lasketiiru järel liidrilt ringiga sisse, mis tähendas, et ankrumees Ränkel enam starti ei pääsenudki.

Meeste seas rändas kuld Prantsusmaale (Emilien Jacquelin, Martin Fourcade, Simon Desthieux ja Quentin Fillon Maillet). Fillon Maillet tegi otsustava vahe sakslase Benedikt Dolli ees sisse viimases lasketiirus. Doll ja Saksamaa said lõpuks pronksi, kui võimsa viimase suusaringiga tõstis Norra hõbedale Johannes Thingnes Bö.

Norra kaotas Prantsusmaale lõpuks 21,5 sekundiga. Pronksi teeninud sakslased jäid võitjatest maha 36,2 sekundiga. Esikuuikusse mahtusid veel Venemaa, Sloveenia ja Austria.