Esikoha noppis Johannes Thingnes Bö, kes edestas 3 sekundiga Tarjei Böd ja 7,6 sekundiga Emil Hegle Svendsen. Ühe trahviringi sõitma pidanud MK-sarja üldliider Martin Fourcade finišeeris neljandana (+10,9).

Kõiv tegi vaid ühe möödalasu püstitiirus ning kaotas võitjale 1.52,1. Kalev Ermits, Rene Zahkna ja Jan Treier kogusid kõik kolm trahvi ning finišeerusid vastavalt 72., 92. ja 99. kohal.

Naiste sprindis sai eestlannadest parimana Kristel Viigipuu ühe trahviga 86. koha, kaotades võitjale 3.7,4. Kadri Lehtla oli kahe trahviga 87. (+3.38,1) ja Grete Gaim nelja trahviga 97. ehk viimane (+5.21,8).

Eesti koondise peatreener Kalmer Tramm jääb täna enim rahule mõistagi Kõivu tulemusega.
"Kauri sõit mulle meeldis. Viimane laager ja tänane etapp annavad alust arvata, et Kauri on selgelt võimeline enamaks. Täna jäi teda punktikohast lahutama vaid 13 sekundit," sõnas Tramm ja lisas, et üks möödalask maksis Kõivule päris palju.

"Kalev aga läks täna suusavalikuga alt valides kõva raja suusa," sõnas Tramm. Treener lisas ka, et tänasel päeval on sprindivõistluste konkurents nii meestel kui ka naistel läinud sedavõrd tihedaks, et isegi kaks trahvi on tihtipeale juba liiga palju.

Eesti naiste sõidu kohta sõnas treener, et tase on kõrgem kui tänane näitas. "See lihtsalt ei olnud Kadri sõit täna. Laskmiskiirus oli tal hea, kuid kaks möödalasku oli tema jaoks täna selgelt palju," rääkis Tramm. "Tervikuna peame kindlasti jätkuvalt tööd tegema suusakiiruse arendamisega."