Talihärm lõpetas 7,5 km pikkuse distantsi ajaga 23.20,2, eksides tiirudes ühel korral (0+1). Hõbedale tuli Meril Beilmann (+0,56; 0+3), pronksmedali sai kaela Tuuli Tomingas (+1.04; 0+2), teatab Biathlon.ee.

Talihärma sõnul oli tänane kuldmedal juba enne võistluste algus sihikule võetud. “Kui juba Eesti meistrivõistlustel starti tulen, siis ikka on eesmärgiks meistritiitel,” kinnitab ta.

Talihärm on teinud oma suvise ettevalmistuse USA-s, Eestisse saabus ta üleeile. “Suvi USAs on kulgenud edukalt. Olen saanud korralikult koos tugevate treeningkaaslastega treenida ja olen terve püsinud. Suve alguses keskendusin uue kabaga kohanemisele ning kogu suve olen keskendunud targalt harjutamisele,” selgitab Talihärm treeningstrateegiat.

Tänase osas kommenteeris sportlane, et tiirus oli enesetunne hea, rajal aga kimbutas reisiväsimus. See aga Talihärma ei morjenda, homme on ta uute eesmärkidega taas stardis. “Homne eesmärk on lasta alla 20 märki ning olla rajal kiireim,” sõnab ta.

Ermits alistas 10km pikkuse sprindidistantsi ajaga 26.33,5, tiirudes eksis vastne Eesti meister kokku neljal korral (3+1). Teiseks tuli Rene Zahkna (+0,41; 2+2), poodiumi kolmanda astme hõivas külalisvõistleja Lätist Roberts Slotins (+41,8; 2+2).

Täna oma esimese laskesuusatamise võistlusstardi teinud Raido Ränkel sai kuue möödalasuga kirja neljanda koha (+1.00,3; 4+2). Konkurents polnud küll kuigi suur, sest stardis oli vaid kaheksa meest (Tulemused).