Eesti naiskond läks 23 tiimi konkurentsis rajale koosseisus Regina Oja, Johanna Talihärm, Tuuli Tomingas ja Grete Gaim. Eestlannad sõitsid terve võistluse vältel teise kümne keskel ja lõpetasid 14. kohal.

Oja vajas avaetapil nelja varupadrunit ning andis vahetuse üle 16. kohal (+1.00). Talihärm sai märgid alla kahe varupadruniga, kuid loovutas ühe koha ja langes 17ndaks (+2.33). Tomingas oli lamadestiirus täpne ja kiire, kuid pidi paraku püstitiirus käima ühel trahviringil, ent suutis Eesti tõsta 15. positsioonile (+3.19). Meie ankrunaine Gaim parandas kohta veelgi ja lõpetas 14ndana (+5.46).

Võitis Norra naiskond

Võidu võttis Norra nelik, kes edestas Rootsit 21,1 ja Prantsusmaad 33,1 sekundiga. Norrale tõi võidu Tiril Eckhoff, kes näitas viimases tiirus külma närvi ning suutis Hanna Öbergist ja Justine Braisazist kiiremini märgid alla saada. Esikolmikule järgnesid Saksamaa (+1.10), järjekordselt hea võistluse teinud Šveits (+1.24) ja Ukraina (+1.35).

Meeste teatesõit

Meie meeskond startis 26 tiimi konkurentsis rivistuses Rene Zahkna, Kalev Ermits, Kristo Siimer ja Raido Ränkel.

Zahkna pidi püstitiirus kasutama kahte varupadrunit ja andis vahetuse üle 14. kohal. Ermits kasutas lamadestiirus kolme ja püstitiirus ühte varupadrunit, kuid tõstis Eesti kõrgele kaheksandale kohale. Südika etteaste tegi ka Kristo Siimer, kes pidi mõlemas tiirus kasutama kahte varupadrunit. 13. kohal vahetuse üle võtnud Ränkel sai esimeses tiirus märgid maha kolme varupadruniga ning pidi teises tiirus käima ühel trahviringil. Kuigi viimastel kilomeetritel oli käeulatuses ka kümnes koht, lõpetas oma vahetuses kuuendat sõiduaega näidanud Ränkel siiski 13-ndana.

Võit ikka Norrale

Etapivõidu võttis Norra nelik (2 trahviringi + 8 varupadrunit), kes edestas põnevas lõpuheitluses 4,4 sekundiga Prantsusmaad (2+6). Kolmanda koha sai Saksamaa meeskond (2+14; +48,2), esimesena jäi poodiumilt välja Venemaa (0+9; +1.09,0).