Meeste jälitussõidus osalesid eestlastest Kalev Ermits ja Rene Zahkna, kes startisid vastavalt 35. ja 50. kohalt. Sõitu hästi alustanud eestlased olid veel viimase lasketiiru eel punktikoha heitluses, kuid viimases tiirus jäi Ermitsal neli ja Zahknal kolm märki üles. Zahkna sai lõpuks viie eksimusega 48. koha (+4.44,8). Ermits oli seitsme trahviringiga 49.

Karjääri viimase MK-sarja sõidu teinud Fourcade tegi endale suurepärase kingituse ja triumfeeris tänases sõidus. Sellest aga sarja üldvõiduks ei piisanud, sest norralane Johannes Thingnes Bö saavutas neljanda koha. Kahe staari vahele mahtusid täna veel prantslased Quentin Fillon Maillet ja Emilien Jacquelin.

Bö kogus MK-sarja üldvõitjana lõpuks 913 punkti, Fourcade jäi maha vaid kahe silmaga. Kolmanda koha pälvis Fillon Maillet.

Naiste jälitussõidu võitis prantslanna Simon (2 trahviringi), edestades 17,3 sekundiga Selina Gasparini (4). Kolmanda koha pälvis Lisa Vittozzi (4).

MK-sarja üldvõidu peale pidasid põneva heitluse itaallanna Dorothea Wierer ja norralanna Tiril Eckhoff. Veel viimase tiiru eel oli etapivõidus ja MK-sarja üldvõidus kinni Eckhoff, aga norralannal jäi teises püstitiirus koguni kolm märki üles. Wierer kasutas võimaluse ära ja kerkis norralannast mööda.

Eckhoff saavutas lõpuks Wiereri ees 10. koha, aga sõidu eel kaheksa silmaga norralannat edestanud Wiererile piisas ka 11. positsiooni punktidest, et kindlustada teist hooaega järjest MK-sarja üldvõit.

Ainsa eestlannana täna 27. kohalt startinud Regina Oja laeks jäi 4 eksimuse juures lõpuks 36. koht. Simonile kaotas ta 2.56,4.

Vaid tund enne jälitussõitu karjääri lõpetamisest teatanud Soome staar Kaisa Mäkäräinen saavutas karjääri viimases sõidus neljanda koha. Neljal trahviringil käinud soomlannat jäi poodiumist lahutama 7,3 sekundit.

ENNE SÕITE:

Meie naistest on täna ainsana startimas sprindis 27. koha saanud Regina Oja.

Ka naiste üldseis on väga põnev ning esikohale heitlevad Dorothea Wierer ja Tiril Eckhoff. Hetkel edestab Wierer norralannat kaheksa punktiga. See tähendab, et kui 3. kohalt startiv Eckhoff suudab võita, peab 19. kohalt alustav Wierer kristallgloobuse saamiseks lõpetama teisena. Kui Eckhoff saab teise koha, vajab Wierer kolmandat kohta ning kui norralanna on kolmas, peab itaallanna olema neljas.