Eestlannade parim oli Johanna Talihärm, kes sai kolm trahvi, kaotas Röiselandile 3.22 ja piirdus 57. kohaga. Kohe tema järel 58. oli Tuuli Tomingas, kes eksis lasketiirudes kahel korral (+3.26).

Regina Oja oli kolme trahviga 63. (+3.36) ja Grete Gaim nelja trahviga alles 95. (+5.40). Tulemuse said kirja 100 naist.

Rasketes oludes lasketiirud puhaste paberitega läbinud Röiselandi kõrval pääsesid poodiumile sakslanna Denise Herrmann (+33) ja prantslanna Julia Simon (+47). Nii Herrmann kui Simon jätsid üles ühe märgi. Eelmise aasta lõpus neli etappi järjest võitnud norralanna Tiril Eckhoff oli kahe möödalasuga viies (+1.07).

Oberhofis olid täna laskmiseks väga keerulised olud ning nii suutsid tiirud puhaste paberitega läbida vaid kolm naist.

Eesti koondise peatreener Indrek Tobreluts kurtis enne Oberhofi etappi, et nende ettevalmistusele on tugeva põntsu pannud naiskonda tabanud kõhuviirus.

"Praegu on naiste poole peal natuke keeruline seis. Ilmastikutingimused on soosinud pisikute levikut ja pool naiskonda on läbi põdenud või põdemas kõhuviirust," rääkis Tobreluts ERR-ile. "Oberhofi me seega väga suurte ootustega ei lähe. See ei ole midagi tõsist, aga mingi jälje kindlasti jätab."