Zahkna sõitis korraliku avavahetuse, kus vajas vaid üht lisapadrunit ning lõpetas etapi 18ndana, kuid vaid 34,4 sekundi kaugusel liider Saksamaast. Teist vahetust sõitnud Kõiv sai kõik märgid varupadruniteta alla ning andis vahetuse Lessingule üle 12. kohalt. Vahe liider Norraga oli 1.10.

Nelja varupadrunit vajanud, kuid samuti trahviringideta pääsenud Lessing lõpetas kolmanda vahetuse 14. kohal, vahe liidri Norraga oli kasvanud 2.47-le. Norrale järgnesid Saksamaa (+29) ja suurüllataja Kanada (+34). Prantsusmaa oli alles 11.

Meie ankrumees Ermits pidi sõitma ühe trahviringi ning tõi meeskonna finišisse 14. kohal (+3.29 võitjale).

Kulla võitis kodupubliku rõõmuks Norra ajaga 1:13.16. Hõbeda saanud Saksamaa meeskond kaotas 11,5 ja üllatuspronksi teeninud Kanada 23,4 sekundiga. Üheks suurfavoriidiks peetud Prantsusmaa oli alles üheksas.

Norra sõitis koosseisus Ole Einar Björndalen, Tarjei Bö, Johannes Thingnes Bö ja Emil Egle Svendsen. Saksamaa nelikusse kuulusid Erik Lesser, Benedikt Doll, Arnd Peiffer ja Simon Schempp ning kanadalased sõitsid koosseisus Christian Gow, Nathan Smith, Scott Gow ja Brendan Green.