Sprindi kuldmedal läks norralanna Tiril Eckoffile, aeg 21.10,8 (0). Hõbemedali sai kaela prantslanna Marie Dorin Habert (+15,0). Pronksmedali võitles välja sakslanna Laura Dahlmeier, kaotus võitjale +19,8 (1+0).

“Laskmine õnnestus ja olen sellega rahul. Sõit oli parem kui segateates, viperusi ja apsakaid ei juhtunud,” rääkis Beilmann vahetult pärast finišit.

Kas täna oli rajal ka raskeid hetki? “Terve MM tundub natukene raske, vorm ja sõit pole võib-olla enam päris see, mis ta vahepeal oli, aga igal juhul oli tunne parem kui segateatesõidus,” rääkis Beilmann, kellele käesolev MM on karjääri esimene.

Kuidas mõjutab võistlemist see teadmine, et oled külg-külje kõrval maailma tippudega? “See on kindlasti motiveeriv. See on see koht, kuhu väiksest peale olen tahtnud välja jõuda ja nüüd on võimalus ka külg külje kõrval ennast võrrelda tippudega ja näha otse, kui kaugel neist hetkel olen. Tean, et mul on veel pikk maa minna, aga olen väga rahul, et mulle on antud võimalus MM-il võistelda,” sõnas Beilmann.

Beilmannile täna 62. koht (0; +2.30,3), Kadri Lehtla oli 74. (0+1; +3.04,9), Grete Gaim 89. (1+1; 4.01,2).