31-aastane Fourcade on võitnud MK-sarja juba seitsmel korral ning asub ka homme starti võidumõtetega. Ta kaotab jälitussõidu eel norralasele Johannes Thingnes Bö`le 19 punktiga.

Viiel korral olümpiavõitjaks kroonitud Fourcade on üldse Prantsusmaa kõigi aegade edukaim olümpialane, lisaks on ta võitnud koguni 13 maailmameistritiitlit.

"Ma võinuksin lõpetada pärast 2018. aasta olümpiat, kus võitsin kolm kuldmedalit, kuid tahtsin veel jätkata. Eelmise turbulentse hooaja järel sain uut innustust ning eelmisel kuul võitsin MMilt kaks võrratut maailmameistritiitlit. Erilised tänud Prantsuse koondisele ning Emilien, Quentin ja Simonile, kellega ühe kulla saavutasime," teatas Fourcade ja lisas: "Ma olen oma karjääri üle väga õnnelik, see on ületanud ka minu kõige suuremad unistused."

"Olen võistelnud koos Ole Einar Björndaleni, Emil Hegle Svendseni, Anton Šipulini, Simon Schemppi, Johannes Thingnes Bö ja teiste suurepäraste konkurentidega - kõiki on võimatu ette lugeda.
Mul on väga hea meel, et sain olla tunnistajaks laskesuusatamise arengule. Armastan seda spordiala, pühendasin sellele suurema osa oma elust ja ta andis mulle kõik," jätkas Fourcade.