Mõlemad tiirud puhaste paberitega läbinud norralannale järgnes sakslanna Laura Dahlmeier. Sel hooajal enda avastardi teinud Dahlmeier eksis ühel lasul ja kaotas lõpuks Roeiselandile kõigest 4,5 sekundiga. Kolmas oli kõik märgid tabanud slovakitar Paulina Fialkova, kaotust võitjale kogunes 6,2 sekundit.

Seekord jäi hätta aga sel hooajal seni suurepäraselt võistelnud Kaisa Mäkäräinen. Avatiirus ühel lasul eksinud soomlannal jäi püstitiirus tabamata koguni neli märki. Lõpuks kaotas ta võitjale 2.05,8 ning sai 58. koha.

Täpselt Mäkäräineni järel lõpetas Regina Oja. Avatiirus kahel lasul eksinud Oja jäi võitjale alla 2.11,0. Sellega pääses ta ka jälitussõitu.

MK-sarjas tegi enda tänavuse hooaja avalöögi Johanna Talihärm. Püstitiirus kaks märki üles jätnud Talihärm sai 63. koha, kaotust kogunes 2.20,6. Seega jäi ta napilt välja laupäevasest jälitussõidust.

“Sõiduga ei ole rahul. Laskmist ka ei olnud. Mõlemad laskmised olid aeglased. Suusatamises puterdasin selle pudru sees. On hullemates oludes sõidetud, kuid ega mugav rada ei olnud,“ rääkis Talihärm sõidu järel ERR-ile.

Kolmanda eestlannana rajal olnud Grete Gaim lasi mööda kolm lasku. Tulemuseks 90. koht, kaotust võitjale 3.33,1.