Hõbeda teenis üllatuslikult kanadalane Nathan Smith, kes sarnaselt Bøle sõitis kahe tiiru peale ühe trahviringi ning kaotas võitjale finišis 12,1 sekundit. Pronksile tuli kullamehe vend Tarjei Bø (+25,3), kes oli üks kahest 30 parema seas lõpetanud puhta laskmisega mehest.

Parima eestlasena sai Roland Lessing kahe trahviga 31. koha (+1.32,4). Homsesse jälitussõitu pääseb ka Kauri Kõiv, kes kogus kolm trahvi ja sai 53. koha (+2.20,3). Kalev Ermits lõpetas 63. kohal (6 trahvi, +2.57,3).

"Arvestades viimase aja ebaõnnestumisi, sain täna rahuldavalt hakkama. Natuke jäi lamadestiiru trahv kripeldama, aga kuna olud olid keerulised ja paljud teisedki eksisid, siis kahe tiiru peale kaks trahvi ei ole hullu," kommenteeris Lessing ETV-le.

Martin Remmelg kukkus enne esimest tiiru ning murdis püssi kaba. Tiirus sai ta varupüssi, kuid mõlema tiiru järel oli ta viimasel kohal ning astus enne finišit rajalt maha.

Kell 17.30 algaval naiste 7,5 km sprindidistantsil osalevad eestlannadest Kadri Lehtla (nr 62), Johanna Talihärm (66), Daria Jurlova (84) ja Kristel Viigipuu (97). Rajale läheb 106 naist.