"Püstitiirus midagi erilist ei juhtunud. Olud olid laskmiseks head ja ennast ebakindlalt ka ei tundnud. Vahest on, et raske on tabada, et oled ennast rajal üle pingutanud või ... Aga täna oli kõik normis ja kontrolli all. Lihtsalt vaatad, et märgid ei kuku," rääkis Tobreluts Delfile.

"Eks ma olen ise ka viimasel ajal võtnud rohkem riske. Sellist aeglast punnitamist, et puhtalt lasta, enam ei ole. Kui tuleb, siis tuleb, kui ei tule, ei tule. Laskesuusatamine on nii kiireks läinud, et siin ei andestata sekunditki. Tuleb ära panna. Täna oli kahjuks selline päev, et märgid jäid üles."

Tobrelutsu sõnul olid täna rasked olud suusatamiseks, kuid määrdemeistrid tegid head tööd. "Pluss kümnega suusatada ei ole tavapärane, kuid suusa pool toimis meil täna hästi. Määrdetiim sai oma tööga suurepäraselt hakkama."

Oma hetkevormi hindab Tobreluts vaatamata tänasele ebaõnnestunud laskmisele heaks. "Üldine seis on hea. Võtan nüüd päev korraga. Ei ole ühtegi spetsiaalset võistlust välja valinud, et just seal tahan tulemuse taha. Üritan igal distantsil oma parimat."