Fourcade edestas koondisekaaslast Emilien Jacquelini 25,5 ja sakslast Johannes Kühni 33 sekundiga. Nemad tegid mõlemad ühe möödalasu.

Eesti parimana oli Rene Zahkna ühe trahviga 59. (+3.05). Kalev Ermits, kes tegi kaks möödalasku lamadestiirus ja kukkus raja keskosas ühel laskumisel, oli 68. (+3.17). Raido Ränkelil kogunes möödalaske kolm ning talle 73. koht (+3.28). 20-aastane Kristo Siimer oli 110 lõpetaja hulgas nelja trahviga 95. (+4.22).

Norrakas Tarjei Bö, kes oli avatiiru järel teine, jättis teisel laskmisel ühe märgi üles, kuid unustas trahviringile minna. Kui ta oma eksimuse avastas, suusatas ta tagasi ja tegi trahviringi ära, kuid kaotust parematele oli kogunenud juba poolteist minutit. Lõpuks oli norrakas 24. (+1.54).

Tarjei Bö

MK-sarja üldliider Johannes Thingnes Bö täna ei startinud, sest ootab kodus pere esiklapse sündi.

Tugeva vihmasaju tõttu tehti rajal enne võistlust muudatusi. Kui algselt pidid mehed läbima 3,3 km pikkust ringi, siis nüüd oli ette valmistatud 2,5 km ring. Seega võistlevsid täna laskesuusatajad järgmise kava järgi: 2,5 km - lamades tiir - 2,5 km - 2,5 km - püstitiir - 2,5 km.

Laupäeval sõidetakse Oberhofis naiste- ja meeste teadesõidud.