Infosüsteemid olid maas võistluse ajal ja hiljemgi, kuid mõningase viivituse järel selgus tõde: 1. Aleksei Slepov (Venemaa) 22.38 (0), 2. Lars Helge Birkeland (Norra) +14,5 (1), 3. Antonin Guigonnat (Prantsusmaa) +37,8 (1).

Eestlaste parim oli kuni teise tiiruni suurepärast sõitu teinud Kauri Kõiv, kes kahjuks viimasel ringil täiesti ära väsis ja lõpuks teenis 22. koha (+1.13,4). Kõik eestlased olid lõpuprotokollis lähestikku: 24. Kalev Ermits (2; +1.20,4), 29. Roland Lessing (3; +1.37,2), 31. Martin Remmelg (2; 1.40,3).

"Ma ei saanud esimeses tiirus oma pingetega hakkama," selgitas kohe lamades kolm möödalasku teinud Lessing. "Edasi võistlesin pingevabalt. Õnneks Kalev võitis mind. Mul on hea meel, et ta on hakanud vaikselt pead tõstma."

Aga mis siis ajavõtusüsteemiga ikkagi juhtus? "Hetkel me ei tea," tunnistas korraldaja Aivar Nigol vahetult pärast võistluse lõppu. "See on puhtalt Siwidata teema. Nemad on ametlikud ajavõtupartnerid, tulevad, panevad üles, hooldavad, kontrollivad. Tulemused iseenesest olid kogu aeg olemas, kuid ei jõudnud ekraanile."

Õhtuks oli olemas ka Siwidata selgitus: nimelt tulemuste edestamiseks vajalik atribuutika oli lihtsalt purunenud. "Need pidavatki kuluma ja ühel hetkel võivad katki minna. Force majeure," vahendas Nigol.