Kruuser on viimased kolm aastat olnud maratoonar Tatjana Mannima isiklik abimees. Lisaks temale kuuluvad koondise hooldetiimi Kaarel Kuusik ja venelane Pavel Vereštšagin, kes aastatel 2009 – 2015 töötas Venemaa koondises.

„Meil on nüüd kolm määrdemeest – mida rohkem, seda uhkem. Usaldan neid, arvan, et meil on hea tiim,“ kommenteeris naiskonna esinumber Kadri Lehtla.

Mullu Sloveenia määrdemeestega diili teinud Kauri Kõiv loodab tänavu Eesti koondise abimeestele. „Sel aastal oli samuti Sloveenia pakkumine olemas, aga arvan, et meil on endal hea meeskond. Neisse tasub uskuda!“ lausus Kõiv.

Alaliidu president Aivar Nigol avaldas tänasel pressikonverentsil, et kogenud Indrek Tobreluts on asunud koondise treenereid Kalmer Trammi ja Asko Nuutineni tasapisi aitama. „Ta murdis suvel rangluu ja pidi ise treeningud vahele jätma, kuid sai meile sel moel kasulik olla,“ selgitas Kõiv.

39-aastane Tobreluts alustab hooaega teistest hiljem, kuid kindlasti pole ta veel oma viimast sõna öelnud. „Tobreluts ilmutab end nii treeneri kui võistlejana,“ sõnas Nigol.

Kevadest saati töötab koondise juures ka meditsiiniline konsultant, kelleks on taastusravi ja spordimeditsiini arst-resident Pii Müller.